Tom

Tom01

Het is onbegrijpelijk dat er nauwelijks interesse wordt getoond voor de Amerikaanse Staffordshireterriër Tom. Hij wacht al geruime tijd op een nieuwe baas, maar er melden zich geen geïnteresseerden voor hem. Heel sneu voor Tom, want er is helemaal niets mis met deze leuke knul!
De bijna twee jaar oude Tom is bij ons terechtgekomen na een uitwisseling met een ander dierenasiel. Hier wachtte Tom (ook) al een tijd op een nieuwe baas, nadat hij in dit asiel als vondeling binnen werd gebracht. Om zijn kansen op plaatsing te vergroten, verhuisde Tom eind januari naar De Dierenstee. Maar tot nu toe helaas zonder succes… Aan Tom zelf ligt dit absoluut niet. Hij is een hele lieve en aanhankelijke hond, een echte allemansvriend. Tom is heel erg enthousiast en dol op spelen (zeker met een bal), wandelen en apporteren. Elke dag is voor Tom een feest! Hij heeft veel energie en die moet hij wel kwijt kunnen, dus een sportieve baas die veel tijd met Tom kan doorbrengen is een must. Die baas moet ook wel een beetje stevig in zijn of haar schoenen staan. Figuurlijk, omdat Tom snel afgeleid kan zijn en hij een consequente baas nodig heeft. Maar ook letterlijk, want Tom kan flink aan zijn riem trekken tijdens het uitlaten. Vaak uit enthousiasme, maar ook als Tom een soortgenoot in het vizier krijgt. Met andere honden kan hij niet overweg en hij wordt voor de zekerheid ook niet bij katten geplaatst. Maar dat zijn de enige ‘minpunten’ die voor Tom op te noemen zijn. Hij kent de basiscommando’s en kan vast ook een paar uur alleen thuis zijn. Wie komt er eens kennismaken met deze kanjer?

 

Naam: Tom Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Reu Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Amerikaanse Staffordshireterriër Kan alleen thuis zijn: Waarschijnlijk wel
Leeftijd: 1,5 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Nee Gedrag aan de lijn: Trekt soms
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja
Tom02 Tom03 Tom04

 

Terug naar het overzicht