Sieky

Sieky9

Sieky is een prachtige spierwitte kater van ruim twaalf jaar oud. Sieky is een leuke vent, maar hij is ook vrij eigenzinnig kan pittig uit de hoek komen. De eerste indruk van Sieky kan daardoor niet altijd positief zijn. Als hij zijn dag niet heeft, kan Sieky soms lelijk doen. Dan heeft hij geen zin in een aai en moet je hem met rust laten. Maar door dat gedrag moet je een beetje heen kunnen kijken, want Sieky kan ook lief zijn. Hij is alleen geen kat die van uitgebreid kroelen houdt en zeker niet een die bij je op schoot komt zitten. Hij moet een klik met je hebben maar als die er is, kan Sieky zeker een hele leuke huisgenoot zijn. Zijn eigenzinnigheid maakt hem echter niet geschikt voor een thuis met kinderen. Sieky is daarnaast ook ‘op leeftijd’ dus voor hem is een rustige plek (met een tuin) het beste. Een plek waar Sieky mag genieten van zijn oude dag met een baas die hem in zijn waarde laat en niet te onzeker is.

 

Naam: Sieky Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Kater Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 12,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend
Sieky8 Sieky7 Sieky5

Terug naar het overzicht