Gompy en Daisy

Gompy en Daisy1

Het valt niet mee om dit leuke stel goed (samen) op de foto te krijgen! Daisy, de kleine wit met bruine dame, is een spring-in-‘t-veld en staat geen minuut stil. Voor haar grote vriend Gompy hoeft al die drukte niet zo. Samen vormen ze een leuk duo van zes jaar (Gompy) en één jaar (Daisy) oud. Beiden zijn nog een beetje schuw ten opzichte van mensen, al wint de nieuwsgierigheid van Daisy het vaak van haar wantrouwen. Gompy is de rustigste van het stel en houdt zich vaak een beetje op de achtergrond. Na zijn binnenkomst in het asiel is Gompy geschoren, want zijn mooie vacht zat vol klitten. In de verzorging van Gompy en Daisy gaat voor een nieuwe baas dan ook veel tijd zitten. De vacht moet regelmatig worden geborsteld, iets dat het stel helaas niet echt kan waarderen… Vooral Daisy vindt borstelen niet fijn. Het liefst plaatsen we Gompy en Daisy daarom bij iemand die ervaring heeft met konijnen, het liefst met Teddy dwergkonijnen of Teddy Widders.

 

Naam: Gompy en Daisy Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Ram en voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Teddy Dwergkonijn Gesteriliseerd/gecastreerd: Gompy is gecastreerd
Leeftijd: 6 jaar / 1 jaar Speciale zorg: Regelmatig borstelen
 Gompy en Daisy2  Daisy1  Gompy1

Terug naar het overzicht