Frankie (Gereserveerd)

Frankie1

Frankie is een prachtige kruising Maine Coon van twee jaar oud. Een plaatje om te zien met zijn black smoke vacht. Maar natuurlijk is karakter belangrijker dan uiterlijk en ook dat zit bij Frankie wel goed! Hij kijkt in eerste instantie de kat uit de boom. In het asiel ligt Frankie het liefst op een rustig (hoog) plekje van waar hij alles goed kan overzien. In eerste instantie is hij terughoudend, maar als het ijs tussen jou en Frank gebroken is, heb je aan hem een heel gezellig huisgenootje. Hij kroelt graag en houdt van een goed gesprek! Frank heeft eerder samen met een soortgenoot geleefd, maar hij zou er ook geen bezwaar tegen hebben om alleen geplaatst te worden. Wel zo rustig! Een tuin is geen vereiste voor Frank, een balkon waar hij lekker kan zonnebaden is voor hem ook prima. Kun je Frankie een rustig thuis bieden en hem veel aandacht geven? Dan moet je zeker komen kennismaken met deze mooie kerel!

 

Naam: Frankie Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 2 jaar Moet naar buiten: Nee
Kan bij katten: Redelijk Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Matig
Frankie2 Frankie3 Frankie4

Terug naar het overzicht