Junior

Junior1

Junior is een prachtige (kruising) Shar-pei van ruim vier jaar oud. Helaas moest er van Junior gedwongen afstand worden gedaan. Daarom is Junior eerst goed geobserveerd en hebben we hem eerst goed leren kennen, voordat er echt op zoek kon worden gegaan naar een nieuwe baas. Daarnaast is Junior behandeld voor een vlooienallergie. Zijn vacht gaat er steeds beter uitzien en hij is nu weer een mooie knappe vent aan het worden. Junior is een lieve aanhankelijke hond voor mensen die hij mag en vertrouwt, maar ook een hond die afstand houdt als je te imponerend bent voor hem. Junior kiest zijn ‘favorieten'(en dus zijn baas) zelf uit en laat dat ook meteen merken. Is er een klik, dan zal Junior zijn liefde aan je tonen en is het een vrolijke en aanhankelijke hond. Hij is echter geen allemansvriend en met andere dieren kan Junior absoluut niet overweg. We plaatsen hem dan ook het liefst in een rustig huis zonder kinderen en met voldoende ruimte om afstand te kunnen nemen als er visite komt. Geen hond voor onervaren hondenbezitters dus, maar wel een geweldige huisgenoot als de klik tussen jou en Junior aanwezig is! We gunnen Junior een fijn thuis, een plek waar hij mag zijn wie hij is.

In verband met agressie richting andere dieren heeft Junior een muilkorfplicht, iets dat hij goed accepteert.

 

Naam: Junior Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Reu Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Ras: Kruising Shar-pei Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Leeftijd: 4,5 jaar Kan in de auto: Onbekend
Kan bij honden: Nee Gedrag aan de lijn: Goed
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja
Junior2 Junior3 Junior4

 

Terug naar het overzicht