Nick

Nick1

Nick is echt een prachtige vent om te zien met zijn mooie vacht en zijn ‘manen’! Hij is ruim vijf jaar oud en op zoek naar een rustig thuis. Nick is een lief konijn, maar hij is ook vrij bang. Zeker in zijn hok kruipt hij graag weg en lijkt hij niet helemaal op zijn gemak. In de ren voelt Nick zich gelukkig wat fijner en huppelt hij vrolijk rond. Maar het is dus wel belangrijk dat je hem rustig benadert en veel bewegingsruimte geeft. Daarnaast zal Nick vast opbloeien als hij weer een maatje heeft. Helaas is inmiddels gebleken dat Nick lastig te koppelen is. Het klikt met veel dames niet, maar er moet vast een voedster zijn met wie Nick het wél goed kan vinden. Heb je ervaring met het koppelen van konijnen en wil je jouw voedster kennis laten maken met Nick? Neem dan contact op met het asiel voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Nick Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Ram Geschikt voor kinderen: Nee
Rasgroep: Kortharig Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Leeftijd: 5,5 jaar Speciale zorg: Lastig te koppelen
 Nick2  Nick4  Nick3

Terug naar het overzicht