Meissie

Meissie1

Een bijzondere dame, dat is Meissie zeker! Ze is zeven jaar en in het asiel terechtgekomen omdat ze geen klik had met de andere katten waar ze mee samenleefde. Van haar soortgenoten heeft Meissie gewoon geen hoge pet op, zeker als ze er veel om zich heen heeft. Ze voelt zich veel fijner in een rustig huis. Dan krijg je namelijk ook alle aandacht en daar is Meissie dol op! Ze is, vaak op momenten die ze zelf bepaalt, heel erg lief en aanhankelijk. Soms zelfs een beetje op het dwingende af. Maar Meissie is nu eenmaal graag bij je in de buurt en vindt het heerlijk om geaaid te worden en gezellig op schoot te liggen. Meis kan daar ook ineens genoeg van hebben en dat maakt ze dan soms op niet al te subtiele manier duidelijk… Een bijzondere poes dus, die duidelijk aanwezig is en haar plek in huis zeker zal opeisen. Een tuin heeft Meissie niet nodig, ze blijft liever binnen waar ze zich ‘veilig’ waant. Wat Meis wél nodig heeft, is een baas die haar hang naar aandacht kan waarderen en Meissie die ook kan geven.

 

Naam: Meissie Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 7 jaar Moet naar buiten: Nee
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Ja
Meissie2 Meissie3 Meissie4

Terug naar het overzicht