Jill

Vlamen1

Jill maakt onderdeel uit van een aantal Vlaamse Reuzen die begin mei in het asiel terechtkwamen. Ze waren ‘gered’ uit een vervelende situatie en dat was hen ook aan te zien. De konijnen waren vies, hadden wondjes (ze leefden op een klein oppervlakte samen met een aantal hanen) en hadden last van hun ogen. Inmiddels zijn de ‘Vlamen’ goed opgeknapt en is Jill de laatste die nog een thuis zoekt. Zij bleek al vrij snel na binnenkomst zwanger en heeft dus moeten wachten op een nieuwe baas totdat haar kleintjes groot genoeg waren om van hun moeder gescheiden te worden. Jill is daar nu ook duidelijk aan toe, de drukte van de kleintjes is haar soms even teveel en dan zoekt ze een rustig plekje op. Jill is inmiddels goed gewend aan mensen, maar ze is zeker geen konijn dat je uitgebreid kunt knuffelen. Aaien is op zich prima, maar dat vindt ze het prettigst als ze rustig ligt. Verder is Jill een actieve en ondernemende dame en ze heeft dus veel ruimte nodig! Uiteraard zoeken we voor haar ook een maatje. Daarvoor is het goed te weten dat Jill een sterk karakter heeft en daar past niet iedere ram bij. Wie Jill graag wil koppelen aan zijn of haar ram, kan telefonisch een afspraak maken voor een ‘speed date’ met deze bijzondere dame!

 

Naam: Jill Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Vlaamse Reus Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Veel ruimte nodig
 Vlamen2  Vlamen3

Terug naar het overzicht