Jill (+ dochters)

Vlamen1

Jill maakt onderdeel uit van een aantal Vlaamse Reuzen die begin mei in het asiel terechtkwamen. Ze waren ‘gered’ uit een vervelende situatie en dat was hen ook aan te zien. De konijnen waren vies, hadden wondjes (ze leefden op een klein oppervlakte samen met een aantal hanen) en hadden last van hun ogen. Inmiddels zijn de ‘Vlamen’ goed opgeknapt en is Jill de laatste die nog een thuis zoekt. Zij bleek al vrij snel na binnenkomst zwanger en heeft dus moeten wachten op een nieuwe baas totdat haar kleintjes groot genoeg waren om van hun moeder gescheiden te worden. Jill (geschatte leeftijd 1 jaar) deelt haar (buiten)ren op dit moment met twee van haar dochters, Phoenix en Tima. Dat gaat prima en het drietal heeft het erg gezellig met elkaar. Jill is inmiddels goed gewend aan mensen, maar uitgebreid geaaid worden vindt ze soms nog wat spannend.  Verder is Jill een actieve en ondernemende dame en ze heeft dus veel ruimte nodig! Voor Jill zoeken we een leuke ram, maar plaatsing met haar dochters behoort ook tot de mogelijkheden. Het is echter niet zeker dat dit altijd goed blijft gaan. Zeker als de dochters wat ouder zijn, kan de band veranderen. Wie interesse heeft in het adopteren van moeder én dochters, raden we aan eerst contact op te nemen met het asiel. Wil je Jill koppelen aan jouw ram? Neem dan ook contact met ons op voor het maken van een afspraak!

 

Naam: Jill Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Vlaamse Reus Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Leeftijd: 1,5 jaar Speciale zorg: Veel ruimte nodig
 Vlamen2  Vlamen3

Terug naar het overzicht