Clyde

Clyde1

Clyde is een prachtige en stoere kater van ruim negen jaar oud. Een flinke kater ook en dat gewicht wordt gedragen door slechts drie poten. Clyde mist een achterpoot, maar dat staat hem niet in de weg om volop van het leven te genieten en lekker (buiten) op stap te gaan. Clyde treedt in het asiel niet altijd op de voorgrond, hij is wat introvert, maar Clyde is een hele vriendelijke kater die graag wordt aangehaald. Hij lijkt het redelijk met de andere katten in zijn kamer te kunnen vinden, maar Clyde trekt zich ook vaak terug. Misschien dat hij het dan net even te druk vindt; al die andere katten! Clyde zoekt in ieder geval een plek waar hij naar buiten kan en mag, want hij vindt het heerlijk om een frisse neus te halen. Daarnaast is een rustig plekje van belang voor Clyde, want als hij spanning ervaart kan hij zijn behoefte weleens naast de kattenbak doen. Hopelijk vindt deze lieve kater, ondanks het feit dat hij af en toe een ‘ongelukje’ heeft toch snel een fijn thuis, Clyde verdient het!

 

Naam: Clyde Kan bij kinderen: Vanaf 6 jaar
Geslacht: Kater Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 9,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Redelijk Speciale zorg: Mist een achterpoot
Kan bij honden: Onbekend
Clyde5 Clyde6 Clyde2

Terug naar het overzicht