Guus

Guus1

Een Rex konijn komen we niet vaak tegen in het asiel! De komst van Guus is dan ook heel bijzonder. Guus is een prachtige verschijning met zijn glimmende bruine vacht. Hij is twee jaar jong, redelijk tam en erg nieuwsgierig. Aaien vindt Guus prima, optillen vindt hij minder prettig. Begrijpelijk, want de meeste konijnen houden hier niet van en Guus is hier geen uitzondering op. Hij vindt het leuk om aandacht te krijgen, maar gaat ook graag zijn eigen gang. Uiteraard zoeken we voor Guus een leuk vriendinnetje. In verband met zijn castratie kan Guus vanaf 14 november gekoppeld worden. Voor een koppeling kan telefonisch een afspraak worden gemaakt.

 

Naam: Guus Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Ram Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Rex Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Leeftijd: 2 jaar Speciale zorg: Nee
 Guus2  Guus3  Guus4

Terug naar het overzicht