Sushi

Sushi1

Bijzondere dame, die Sushi! Sushi is een hele leuke poes van ruim zeven jaar oud, heel lief en aanhankelijk. Ze heeft zelfs heel veel behoefte aan aandacht en wordt onrustig als ze alleen thuis is. Sushi is dus ook geen huisgenoot voor mensen die veel werken of vanwege een andere reden veel weg van huis zijn. Sushi is heel erg gericht op mensen, maar dat kan niet gezegd worden van haar soortgenoten. Daar heeft ze namelijk een ontzettende hekel aan, Sushi kan ze (letterlijk) niet luchten of zien. Honden kunnen een uitzondering zijn, Sushi kan eventueel bij een hele rustige hond geplaatst worden. Haar afkeer van andere katten gaat echter zover dat Sushi onzindelijk wordt op het moment dat ze een andere kat ziet. Zelfs als Sushi een kat buiten ziet lopen terwijl ze zelf binnen zit, kan dat tot sproeigedrag leiden. De oplossing; een volledig afgeschermde tuin of een balkon vanaf waar Sushi geen katten kan zien. Dan is er niets aan de hand en is Sushi een gezellige en zoals gezegd, extreem aanhankelijke dame.

 

Naam: Sushi Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 7,5 jaar Moet naar buiten: Nee (balkon)
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Geen andere katten in het zicht
Kan bij honden: Ja
Sushi2 Sushi3 Sushi4

Terug naar het overzicht