Bert en Ernie

Bert en Ernie1

Net als het duo waar ze naar vernoemd zijn, vormen ook Bert en Ernie een onafscheidelijk duo. Deze twee leuke mannen zijn drie jaar oud dol op elkaar. Geaaid worden vinden Bert en Ernie best spannend, ze vinden elkaars gezelschap fijner dan een knuffel krijgen van hun baas. Dit duo is nieuwsgierig en ondernemend en vindt het veel leuker om op avontuur te gaan in hun verblijf. Een ruim verblijf met veel verstop- en speelmogelijkheden is daarom heel belangrijk voor de mannen. Natuurlijk is aandacht dat ook, want ondanks dat Ernie en Bert nu nog niet zo dol zijn op geaaid worden, kan dat met veel geduld alsnog bereikt worden!

 

Naam: Bert en Ernie Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Beertjes Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kortharig Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Leeftijd: 3 jaar Speciale zorg: Nee
 Bert en Ernie2  Bert en Ernie3  Bert en Ernie4

Terug naar het overzicht