Roxy

Roxy1

Van Roxy word je vrolijk! Deze kruising Stafford is een heerlijke meid, altijd in een goed humeur en blij je te zien. Soms is Roxy wat afwachtend, maar het ijs is vaak snel gebroken en dan toont Roxy haar lieve karakter. Zeker als ze niet teveel wordt afgeleid, is Roxy een hele aanhankelijke hond. Met name buiten is ze snel afgeleid en heel gevoelig voor prikkels. Het is voor ons ook duidelijk dat Roxy nog niet veel gewend is en niet veel heeft geleerd. Helaas weten we niets van haar achtergrond. Roxy is zwervend aangetroffen op straat en er heeft zich geen eigenaar meer voor haar gemeld. We schatten haar leeftijd op twee jaar. In het asiel leren we Roxy nu langzaamaan redelijk goed kennen en haar al een en ander te leren. Zo heeft Roxy waarschijnlijk nog nooit aan de riem gelopen, ze snapt er niet veel van. Wandelen met haar kan een uitdaging zijn, want Roxy is een onstuimige dame en kan flink trekken. Daarnaast moet ze leren om haar aandacht op haar baas te houden in plaats van op alles om haar heen. Richting andere honden reageert Roxy wisselend. Met de ene hond heeft ze geen klik, met de ander wel en dan heeft ze daar een leuk speelmaatje aan. Toch plaatsen we Roxy het liefst ergens alleen, want ze moet echt nog opgevoed worden en heeft veel aandacht nodig. Wegens haar onstuimigheid plaatsen we Roxy liever ook niet bij jonge kinderen, die loopt Roxy zo omver! Ze barst van de energie en vindt het geweldig om met een bal te spelen. Naast de fiets rennen vindt Roxy ook leuk. Haar toekomstige baas moet dus niet alleen consequent en ervaren zijn, maar ook actief! Wie letterlijk en figuurlijk stevig in zijn schoenen staat, moet zeker komen kennismaken met Roxy. Geen hond zo dankbaar en blij met alle aandacht als deze dame!

 

Naam: Roxy Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Teef Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Ras: Kruising Amerikaanse Staffordshireterriër Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Leeftijd: 2 jaar Kan in de auto: Onbekend
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Niet gewend, trekt
Kan bij katten: Onbekend Kent basiscommando’s: Redelijk
Roxy2 Roxy3 Roxy4

 

Terug naar het overzicht