Twinkel

Twinkel5

Arme Twinkel werd in slechte toestand op straat gevonden. Ze was erg verzwakt, waarschijnlijk zwierf ze al langere tijd buiten rond. Helaas heeft zich geen eigenaar voor Twinkel gemeld. Inmiddels is Twinkel goed opgeknapt. Ze eet en drinkt goed en ze heeft het goed naar haar zin in het asiel. De leeftijd van Twinkel is geschat op vijftien jaar. Ze is dus al echt een oude dame en kampt ook met wat ouderdomskwaaltjes. Zo is Twinkel wat stram en is ze slechtziend. Maar dat weerhoudt deze lieve dame er niet van om nog volop te genieten! Twinkel is heel lief en vindt het fijn als je bij haar in de buurt bent. Dat is dan ook het enige dat van de nieuwe baas van Twinkel wordt gevraagd; veel liefde en aandacht, gecombineerd met veel lekkere hapjes. Vanwege haar slechtziendheid is het niet aan te raden dat Twinkel naar buiten gaat, of ze moet in een afgeschermde tuin een frisse neus kunnen halen. Of Twinkel bij andere dieren geplaatst kan worden is niet bekend. In het asiel heeft ze nog geen kennisgemaakt met andere katten. Haar slechtziendheid maakt haar vrij kwetsbaar, dus de voorkeur gaat uit naar een plek waar ze het enige huisdier is. Wie geeft deze lieve dame nog een fijne oude dag?

 

Naam: Twinkel Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 15 jaar Moet naar buiten: Nee
Kan bij katten: Onbekend Speciale zorg: Twinkel is slechtziend
Kan bij honden: Onbekend
Twinkel7 Twinkel1 Twinkel4

Terug naar het overzicht