Joep

Joep5

Joep is een knappe verschijning met zijn stoere kop inclusief mooie ‘snor’. Stoer is Joep echter helemaal niet, eerder rustig en gevoelig. Joep is een tikje eigenzinnig maar ook lief en aanhankelijk, hij komt graag bij je kijken en vindt het dan fijn om gezellig op je schoot te komen zitten. Joep bepaalt alleen graag zelf wanneer hij weer van je schoot afgaat! Vindt Joep het even te druk, als je bijvoorbeeld bezoek hebt, dan zoekt Joep graag een rustig plekje op. Joep is zo’n kat die zich het prettigst voelt in een rustige omgeving, dus ergens waar geen jonge kinderen aanwezig zijn en het liefst ook geen andere huisdieren. Ervaart hij stress, dan kan hij naast zijn kattenbak plassen. Joep heeft daarom tijd nodig om ergens te wennen, in eerste instantie trok hij zich in het asiel ook vaak terug. Nu Joep op zijn gemak is, laat hij zijn ware aard zien: die van aanhankelijke kater! Joep staat op een blaasgruisdieet. Dat betekent dat hij speciale brokjes te eten krijgt, ter voorkoming van blaasgruis. Vind je dit geen bezwaar, kun je de eigenzinnigheid van Joep wel waarderen en wil je hem de tijd geven om te wennen aan een nieuw thuis? Dan krijg je daar een hele lieve en aanhankelijke huisgenoot voor terug!

 

Naam: Joep Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 8 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Matig Speciale zorg: Blaasgruisdieet
Kan bij honden: Nee
Joep6 Joep7 Joep1

Terug naar het overzicht