Tarka en Desna

Tarka en Desna zijn boezemvrienden en vormen samen een geweldig duo! Tarka is zeven jaar oud, zijn maatje Desna ruim negen jaar. Beiden hebben altijd op een bedrijventerrein gewoond waar ze alle vrijheid hadden. Slapen deden ze in een kennel. De mannen zijn dus niet gewend aan een leven binnenshuis, dat zou hen aangeleerd moeten worden. Tarka en Desna zijn bijvoorbeeld wel zindelijk in hun kennel, maar waarschijnlijk zal dat binnenshuis niet het geval zijn. Ook meelopen aan de riem zijn de mannen niet gewend, dat hoefden ze immers nooit. De commando’s kennen ze redelijk. Voor Tarka en Desna wordt dan ook een plek gezocht die vergelijkbaar is met hun vorige thuis. Ergens waar ze overdag alle vrijheid hebben, maar de nacht kunnen doorbrengen in een (verwarmde) kennel. Ook worden ze uiteraard samen geplaatst, want Tarka en Desna zijn dol op elkaar! Ze zijn daarnaast ook heel erg vriendelijk en lief naar mensen toe. Als het duo iets spannend vindt, kunnen ze even terugdeinzen maar ze blijven altijd vriendelijk. Desna en Tarka vinden het leuk om te spelen met hun bal of een beetje met elkaar te dollen. Het is geweldig om te zien hoe leuk ze het met elkaar hebben! Met andere honden hebben ze nauwelijks kennisgemaakt, het is dus (nog) niet bekend hoe ze op soortgenoten reageren. Wel weten we dat Tarka en Desna absoluut niet bij katten kunnen worden geplaatst. Heb je de ruimte voor deze prachtige mannen en ben je een ervaren en stabiele baas? Kom dan snel met Tarka en Desna kennismaken! Want hoewel we allemaal dol zijn op dit fantastische duo, gunnen we hen heel snel een nieuw thuis.

 

Naam: Tarka en Desna Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Reuen Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Ras: Siberische Husky / Kruising Husky Kan alleen thuis zijn: Niet binnenshuis
Leeftijd: 7 jaar / 9,5 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Onbekend Gedrag aan de lijn: Niet gewend
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Redelijk

 

Terug naar het overzicht