Lucky (Gereserveerd)

Is Lucky geen plaatje om te zien? Deze jongedame is echt een schoonheid te noemen met haar mooie vacht en prachtige blauwe ogen! Lucky is op vrij jonge leeftijd in het asiel terechtgekomen; ze is nog maar zeven maanden oud. Bij haar vorige baas leefde ze samen met een andere voedster en dat ging niet goed. Nu zoeken we voor Lucky natuurlijk een leuke gecastreerde ram om aan gekoppeld te worden. Een soortgenoot is voor haar het belangrijkst, mensen vindt Lucky namelijk nog een beetje spannend. Ze is tegelijkertijd wel heel nieuwsgierig en ondernemend, dus met geduld en aandacht zal Lucky vast vertrouwder met mensen worden. Wil je dit mooie en leuke meisje koppelen aan jouw ram? Neem dan contact op met het asiel om een afspraak te maken voor een ‘speed date’!

 

Naam: Lucky Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kortharig Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Leeftijd: 7 maanden Speciale zorg: Nee
     

Terug naar het overzicht