Baloe

Helaas is ook lieve Baloe een van de vele konijnen die jaarlijks bij ons als vondeling binnenkomen en waarvoor zich geen eigenaar meer meldt…. Heel sneu, maar gelukkig mogen we ook voor Baloe, die ongeveer een jaar oud moet zijn, op zijn naar een nieuw thuis!
We hebben hem leren kennen als een wat schuchter konijn dat het best spannend kan vinden als je hem aait. Baloe heeft dus een begripvol baasje nodig dat snapt dat Baloe even de tijd nodig heeft om zich op zijn gemak te voelen bij je.
Uiteraard zoeken we voor Baloe ook een leuke vriendin, maar die moet wel gesteriliseerd zijn. Er zijn namelijk geen testikels gevonden bij Baloe, zelfs op een echo is niets te zien, maar dat betekent niet dat Baloe ook echt niet voor nakomelingen kan zorgen. Daarom plaatsen we deze knappe vent voor de zekerheid alleen bij een gesteriliseerde voedster.

Wil je Baloe laten kennismaken met jouw voedster? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Baloe kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Baloe Gecastreerd: Onbekend
Geslacht: Ram Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 1,84 kg

Terug naar het overzicht