Bandit (Gereserveerd)

Met zijn negen jaar is Bandit de oudste hond in onze opvang en kun je hem met recht een senior noemen! Een ontzettend lieve, vriendelijke en enthousiaste senior die dol is op kroelen. Met zijn baas, met wildvreemden, met kinderen; het maakt Bandit allemaal niet uit, als hij maar aandacht krijgt! Heerlijk als je als hond zo goed in je vel zit en iedereen daardoor dol op je is. Je zou hem bijna in de opvang willen houden, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling en we gunnen Bandit een gezellig thuis waar hij zijn oude dag mag gaan doorbrengen.
Bandit is een makkelijke hond; hij kan even alleen thuis blijven, vindt een autoritje geen probleem en loopt netjes mee aan de lijn. Wandelen vindt Bandit leuk, maar hij kan helaas geen lange stukken meer lopen vanwege artrose aan zijn voorpoot. Bandit krijgt hier dagelijks pijnstillers voor en moet dus voorzichtig aan doen, iets dat met zijn enthousiasme soms was lastig is…
Wat kunnen we eigenlijk nog meer over Bandit vertellen? Hij is gewoon een hele lieve senior die een plek zoekt waar knuffelen centraal staat. Op andere honden reageert Bandit nauwelijks en hij zou, mits er natuurlijk een klik is, bij een soortgenoot kunnen worden geplaatst. Als dat maar niet betekent dat Bandit minder aandacht krijgt, want dat is voor hem het belangrijkste en verdient hij volop!

 

Naam: Bandit Kan bij kinderen: Ja
Geslacht: Reu Gecastreerd: Ja
Ras: Engelse Staffordshireterriër Kan alleen thuis zijn: Ja
Leeftijd: 9 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Ja Gedrag aan de lijn: Goed
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht