Basiel en Tammie (Gereserveerd)

Verschillend van formaat, verschillend van ras en een klein beetje verschillend van karakter, maar dat maakt allemaal niet uit voor Basiel en Tammie, want ze zijn dikke vrienden! Daarom gaan we uiteraard op zoek naar iemand die deze twee leuke honden samen wil adopteren, want Basiel en Tammie hebben de afgelopen jaren een goede band met elkaar opgebouwd.
Basiel is een Anatolische herder van vier jaar oud. Hij is een lieve en vrolijke hond die soms wat lomp uit de hoek kan komen, maar dat komt omdat Basiel gewoon altijd blij is om je te zien! Zijn vriend Tammie, een vijf jaar oude middelgrote kruising uit Roemenië, is al net zo lief. Tammie kan in eerste instantie een beetje terughoudend zijn, maar als hij je eenmaal kent, is Tammie een enorme kroelkont. Samen met Basiel vormt hij een ontzettend leuk en gezellig duo!
De mannen zijn bekend met de basiscommando’s, vinden een autorit geen probleem en kunnen even alleen thuis blijven. Wel zijn Basiel en Tammie een bepaalde vrijheid gewend, zo konden ze bij hun vorige eigenaar vanuit huis de afgeschermde tuin in lopen. Het duo werd ook niet meer zo vaak uitgelaten, dus het aan de lijn wandelen is voor hen weer even wennen.
Basiel en Tammie zijn de aanwezigheid van een kat gewend, maar of ze nu weer bij een (voor hen onbekende) kat geplaatst kunnen worden, durven we niet met zekerheid te zeggen. Soortgenoten zijn in ieder geval geen optie, want Basiel is goed bevriend met Tammie, maar heeft verder niets met andere honden. Samen hebben Basiel en Tammie het in ieder geval heel gezellig en we zoeken voor deze lieverds een rustig thuis met veel bewegingsruimte, zowel in als om het huis. Je haalt met dit stel letterlijk ‘veel hond’ in huis, maar krijgt daar ook veel liefde voor terug!

 

Naam: Basiel en Tammie Kan bij kinderen: Vanaf 8 jaar
Geslacht: Reuen Gecastreerd: Nee / Ja
Ras: Anatolische herder / kruising middel Kan alleen thuis zijn: Ja
Leeftijd: 4 jaar / 5 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Nee Gedrag aan de lijn: Goed
Kan bij katten: Gewend Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht