Bella, Tiana en Dobby

Wat een leuk trio! Dit zijn beertje Dobby en zijn twee zusjes Bella en Tiana, geboren op 10 januari. Het zijn dus nog jonge diertjes, die door hun toekomstige baas verder vertrouwd moeten worden gemaakt met menselijk contact. Dat vinden Bella, Tiana en Dobby namelijk nog een beetje spannend. Voor ons is dat natuurlijk geen probleem en voor de echte cavialiefhebber ook niet, want die weet hoe leuk deze dieren zijn!
Bella en Tiana zijn enige tijd gescheiden geweest van hun broertje, omdat Dobby gecastreerd werd. Onlangs zijn ze gelukkig weer aan elkaar gekoppeld en dat gaat gelukkig (weer) heel goed, want we willen Dobby, Bella en Tiana namelijk graag met elkaar plaatsen. Als dat niet lukt, kan Dobby bijvoorbeeld met een van zijn zusjes worden geadopteerd, maar eerst willen we proberen een thuis te vinden voor waar Dobby mét zijn twee zusjes welkom is.
Heb jij een fijne plek voor dit leuke trio en kun je hen een ruim verblijf en veel aandacht bieden? Neem dan contact met ons op, want we gunnen het drietal snel een nieuw thuis!

 

Naam: Bella, Tiana en Dobby Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Zeugjes / beertje Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Gladharig Geneutraliseerd: Dobby is gecastreerd
Leeftijd: 4 maanden Speciale zorg: Cavia’s hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht