Blaze (Gereserveerd)

Over sommige honden ben je eigenlijk snel uitgepraat. Niet omdat er niks over hen te vertellen valt, maar omdat je heel kort kunt zijn over deze honden: ze zijn gewoon heel lief en leuk! Dat geldt zeker voor Blaze, een middelgrote kruising van zes jaar oud. Hij is een echte goedsul. Altijd vrolijk en enthousiast, dat laatste zelfs een beetje op het ‘lompe’ af…. Schrik dus niet als Blaze ineens tegen je opspringt en je misschien bijna omver gooit; hij vindt het leuk om je (weer) te zien en wil knuffelen! Blaze is overigens prima opgevoed; hij kent de commando’s en loopt netjes mee tijdens een wandeling. Ook een ritje in de auto vindt hij prima. Het alleen thuis blijven zal opgebouwd moeten worden, maar na gewenning moet het voor Blaze geen probleem zijn om een paar uurtje zonder zijn baas door te brengen. Om vervolgens weer gezellig samen op stap te gaan, want Blaze is een ondernemende hond die graag actief bezig is.
Richting andere honden reageert Blaze wisselend. Net als wij mensen heeft hij gewoon niet met elke soortgenoot een klik. Een plekje waar Blaze het enige huisdier is, vindt hij prima!

Heb je interesse in deze enthousiaste knul? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Blaze Kan bij kinderen: Ja
Geslacht: Reu Gecastreerd: Ja
Ras: Kruising middel Kan alleen thuis zijn: Opbouwen
Leeftijd: 6 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Goed
Kan bij katten: Onbekend Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht