Bloem

Een mooie naam voor een heel mooi meisje! Een lief meisje ook. Bloem is nog een beetje verlegen en vindt het soms spannend als je haar benadert, maar wie weet wat ze allemaal heeft meegemaakt? Omdat Bloem als vondeling bij ons is binnengekomen, weten we dat helaas niet. Haar baasje heeft Bloem in ieder geval niet gemist, want ze stond nergens als vermist geregistreerd en is ook niet meer door iemand opgehaald. Op naar een liefdevol(ler) thuis dus!
Bloem is ongeveer anderhalf jaar oud en zoals gezegd een lief meisje dat verlegen kan zijn, maar Bloem is ook nieuwsgierig en kan een (voorzichtige) aai zeker waarderen. Nu nog een leuke man aan haar zijde!

Wil je Bloem laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Bloem kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Bloem Gesteriliseerd: Nee
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 1,5 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 1,53 kg

Terug naar het overzicht