Bo en Fargo (Gereserveerd)

Wat een geweldig duo! Dit zijn Bo en haar vriend Fargo, twee lieve Oudduitse herders van respectievelijk acht en zeven jaar oud.
Bo en Fargo zijn na het overlijden van hun beide eigenaren bij ons terechtgekomen en mede daarom weten we niet veel van het duo. Een aantal dingen zijn voor ons nog steeds onbekend, maar gelukkig hebben we Bo en Fargo qua karakter en gedrag inmiddels vrij goed leren kennen. In de eerste plaats: dit zijn twee hele lieve honden! Bo en Fargo hebben een vriendelijk karakter en vinden het fijn om mensen om hen heen te hebben. Het stel blijkt ook dol te zijn op ballen en ze vinden het heerlijk om daarmee te spelen op hun eigen hondenweide. Bo en Fargo maken ook graag een wandeling, maar dan merk je al snel een verschil tussen Bo en Fargo, want de laatste vindt het netjes meelopen aan de lijn nog vrij lastig… Wij zijn al aan de slag gegaan met trainen van Fargo, iets dat de toekomstige eigenaar van het duo uiteraard moet voortzetten. Dat geldt ook voor de basiscommando’s, want daar zijn Bo en Fargo wel mee bekend, maar het heeft nog wel de aandacht nodig van hun nieuwe baas.
Wat we bijvoorbeeld (nog) niet weten van het duo, is hoe ze een autorit ervaren en of ze alleen thuis kunnen blijven. Wat dat laatste betreft: we verwachten dat Bo en Fargo daar geen problemen mee hebben. Wel hebben we gemerkt dat het stel vrij waaks is en veel blaft.
Wat we zoeken voor Bo en Fargo is een plek zonder andere huisdieren, want het duo is dol op elkaar, maar ze moeten vrij weinig van andere honden hebben. Ideaal is een huis met een ruime (omheinde) tuin waar de vrienden lekker vrij rond kan lopen. En net zo belangrijk: een liefdevolle plek waar Bo en Fargo van hun oude dag mogen genieten, want dat verdienen ze!

 

Naam: Bo en Fargo Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Teef en reu Geneutraliseerd: Fargo is gecastreerd
Ras: Oudduitse herders Kan alleen thuis zijn: Onbekend
Leeftijd: 8,5 / 7 jaar Kan in de auto: Onbekend
Kan bij honden: Nee Gedrag aan de lijn: Goed, Fargo kan trekken
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Redelijk

 

Terug naar het overzicht