Boris

Boris is ‘om’! Wat we daarmee bedoelen? Boris kan genieten van een kroel! En dat is best bijzonder voor deze mooie jongen gezien zijn verleden en hoe we hem de eerste weken in de opvang meemaakten.
Laten we bij het begin beginnen: Boris is ruim acht jaar oud en kwam jaren geleden bij zijn vorige eigenaar ‘aanlopen’. Waarschijnlijk heeft Boris in de periode daarvoor weinig contact met mensen gehad en heeft hij een stuk socialisatie gemist. Want ook na gewenning bleef hij bij zijn voormalige baas schuw en niet echt toegankelijk. Wij zagen in eerste instantie ook de schuwe en afstandelijke Boris, maar na enige tijd liet Boris zich toch door enkele medewerkers even aaien. En nu lijkt Boris dus ‘om’. Hij geniet echt van het aangehaald worden en soms gaat dan zelfs zijn motortje aan! Lieve Boris heeft dus al echt flinke stappen vooruit gemaakt en wie weet gaat hij daarmee verder in de juiste (rustige) omgeving en bij de juiste baas.
Boris is het gezelschap van een soortgenoot gewend, maar hij heeft niet zoveel met andere katten en trekt er ook niet naartoe. Een plek waar Boris het rijk alleen heeft is dan ook prima voor hem. Een tuin is een must!
In eerste instantie zochten we voor Boris een boerderij of soortgelijke plek, maar nu is dat uiteraard een ‘gewoon’ thuis. We weten natuurlijk niet of Boris nog verder ‘ontdooit’ bij zijn nieuwe baas, maar hij heeft zeker laten zien dat er onder dat stoere uiterlijk een lieve kater schuilt. Boris zal alleen niet uit zichzelf om aandacht vragen en hij vraagt daar begrip voor van zijn toekomstige baas. Misschien ben jij dat wel?

 

Naam: Boris Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 8,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Matig Speciale zorg: Heeft tijd nodig om te wennen
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht