Bowie

Ben je op zoek naar een aanhankelijke hond die veel gezelligheid in huis brengt en kun je je toekomstige huisgenoot heel veel aandacht bieden? Lees dan vooral verder, want Bowie zoekt een nieuw thuis!
Bowie is een hele vrolijke en lieve Husky-kruising van anderhalf jaar oud. Hij is dol op aandacht! Het liefst is Bowie 24/7 bij je in de buurt, want hij vindt het in zijn eentje heel ongezellig. Alleen thuis zijn vindt Bowie dan ook niet fijn en hij is het ook niet echt gewend, want bij zijn vorige baas was Bowie nauwelijks alleen thuis. Laat je hem wel alleen, dan wordt Bowie nerveus. Zijn toekomstige baas moet zich dus realiseren dat het (even) alleen laten van Bowie langzaam moet worden opgebouwd. Deze lieve knul wil gewoon heel graag dicht bij je zijn, of dat nu thuis op de bank is, tijdens een autorit of als je gezellig een wandeling maakt. Ook gaat Bowie graag met je mee fietsen of steppen en vindt hij iets als Canicross vast ook geweldig! Tijdens een wandeling kan Bowie overigens wel aan de lijn trekken, maar hij is goed te corrigeren. En komt hij een andere hond tegen, dan reageert Bowie wisselend. Hij heeft eerder wel met een soortgenoot samengewoond en zou eventueel weer zijn huis kunnen delen met een stabiele teef, maar dan moet er uiteraard een klik zijn. Daarbij vraagt Bowie veel aandacht en kan hij best druk zijn, dus in zijn eentje neemt Bowie al veel (figuurlijke) ruimte in….
Het belangrijkste is natuurlijk de tijd en aandacht die zijn nieuwe baas aan Bowie kan geven. Je krijgt er een ontzettend leuke huisgenoot voor terug die dol is op kroelen met jong en oud, ook kinderen zijn een prima combinatie met Bowie!
Denk jij dat Bowie bij jou of in jouw gezin past? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking.

 

Naam: Bowie Kan bij kinderen: Ja
Geslacht: Reu Gecastreerd: Ja
Ras: Kruising Husky Kan alleen thuis zijn: Opbouwen
Leeftijd: 1,5 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Goed, kan trekken
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht