Catootje

Onbegrijpelijk dat Catootje al een aantal maanden op een thuis wacht…. Helaas zijn haar koppelingen aan een ram tot nu toe niet succesvol verlopen, maar we geven natuurlijk niet op, want ook voor Catootje komt de juiste match vast nog langs!
Catootje kwam als vondeling bij ons binnen en bleek zwanger te zijn. Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn alle kinderen van Catootje, behalve het duo Yellow en Orange, geplaatst. En we merken dat Catootje er zelf ook erg aan toe is om te verhuizen! Ze is ongeveer twee jaar oud en we hebben haar tot nu toe leren kennen als een lief konijn. Cato is soms nog wel wat schrikachtig, maar over het algemeen kun je haar goed benaderen en laat ze zich ook aaien.
We hebben Catootje al geprobeerd te koppelen aan een ram die ook in opvang woont en ze heeft ook al een paar ‘dates’ gehad, maar alle koppelingen zijn tot nu toe helaas niet succesvol verlopen. Catootje blijkt soms namelijk best fel te kunnen reageren…. Maar op ieder potje past een dekseltje, dus wie nog een maatje zoekt voor zijn of haar voedster, raden we aan om contact met ons op te nemen voor een afspraak.

 

Naam: Catootje Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Gesteriliseerd: Nee
Leeftijd: 2 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht