Droef

De naam Droef doet wat triest aan, maar onze Droef is echt allesbehalve dat! Sterker nog, niemand geniet nog zo van het leven als deze lieve en vrolijke senior! Droef is een kruising tussen een Bordeaux dog en een cane corso. Een flinke dame dus, maar vooral ook een hele vriendelijke en aanhankelijke. Droef is zó dol op aandacht dat ze vaak vergeet dat ze met haar postuur iedereen zo omverloopt….
Droef viert in april haar tiende verjaardag en daarmee is ze niet meer een van de jongsten. Ouderdom gaat vaak gepaard met kwaaltjes en dat is bij Droef helaas ook het geval. Een aantal jaren geleden is haar baarmoeder verwijderd en momenteel heeft Droef last van artrose, waar ze dagelijks een voedingssupplement voor krijgt, en kampt ze met een chronische oorontsteking. Droef heeft dus wat kwaaltjes, maar op haar leeftijd is dat niet heel verrassend en we zoeken dan ook iemand die heel bewust voor een oudere hond kiest en de benodigde rust en medische zorg wil en kan bieden.
Droef kon bij haar vorige eigenaar lekker buiten rondscharrelen op het terrein rondom haar huis. Die vrijheid moet ze bij een nieuwe baas ook weer krijgen, dus een thuis met veel (omheinde) buitenruimte is echt een must. Daar deed Droef ook vaak haar behoefte, ze doet dit eigenlijk niet, aangelijnd, tijdens een wandeling. Lange wandelingen zijn sowieso niet meer aan Droef besteed vanwege haar artrose. Veel drukte ook niet meer trouwens, dus we zoeken voor Droef een thuis zonder jonge kinderen en andere huisdieren. Ze verdient echt een plek waar ze een rustige en liefdevolle oude dag mag gaan doorbrengen. Met volop aandacht, want daar kan Droef geen genoeg van krijgen! Want haar toekomstige eigenaar kan weliswaar niet zo lang van Droef gaan genieten, hij of zij krijgt er wel dubbel zoveel liefde van Droef voor terug!

Heb je interesse in deze lieve senior? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Droef Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Teef Gesteriliseerd: Ja
Ras: Bordeaux dog X cane corso Kan alleen thuis zijn: Ja
Leeftijd: 9,5 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Nee Gedrag aan de lijn: Goed
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht