Dropje

Dropje staat op de uitkijk, wachtend op een nieuw thuis! Dat dacht ze al een paar keer te hebben gevonden, maar haar gedrag werkt helaas niet mee en daarom zoeken we voor de derde keer een nieuwe baas voor Dropje. Iemand die om kan gaan met haar gedrag en daarvoor moet je als baas stevig in je schoenen staan.
Dropje is zes jaar oud en in principe een lieve en gezellige poes die van aandacht houdt en bij je op schoot komt liggen. Wel op háár initiatief trouwens! Dropje weet namelijk heel goed wat ze wel en niet wil en dat maakt haar een leuke poes, maar ze kan ook heel fel uit de hoek kan komen. Daar hoeft niet altijd een aanleiding voor te zijn en dat maakt Dropje vrij onvoorspelbaar. Vreemd genoeg is ze bij ons rustiger dan in een thuissituatie en dat kan een verkeerd beeld geven, maar het feit blijft dat Dropje gewoon een pittige dame is.
Omdat ze graag buiten te vinden is, zou Dropje op een boerderij of soortgelijke plek kunnen wonen maar ze kan niet zonder menselijke aandacht en we gunnen haar ook dat ze ‘s nachts een warme slaapplek heeft. Dropje is zeker geen echte ‘boerderijkat’, daarvoor is ze te sociaal en is ze te graag onder de mensen. We zoeken dus naar een plek waar Dropje alle vrijheid heeft, maar waar ze toch binnenshuis kan leven als ze dat wil. Een lastige zoektocht, maar we zijn ervan overtuigd dat het moet gaan lukken om voor Dropje uiteindelijk een passende plek te vinden. Dat verdient ze ook!

 

Naam: Dropje Kan bij kinderen: Nee
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 6 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Pittig karakter
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: Feestbeest

Terug naar het overzicht