Dropje

Deze leuke dame heeft van haar eerste baas de lieve naam Dropje gekregen, al doet ze haar naam niet echt eer aan…. Laten we eerst beginnen met het omschrijven van het karakter van de ruim vijf jaar oude Dropje. En karakter heeft ze! Bij onbekenden kan ze even de kat uit de boom kijken, maar eenmaal gewend is Dropje een gezellige dame die van aandacht en spelen houdt en bij je op schoot komt liggen. Wel op háár initiatief trouwens! Dropje weet namelijk heel goed wat ze wel en niet wil en dat maakt haar een hele leuke poes, maar ook een die soms pittig uit de hoek kan komen. Soms is Dropje gewoon niet in haar hum en dat is natuurlijk haar goed recht, maar dat vraagt wel om een baas die Dropje neemt zoals ze is. Die heeft ze tot nu toe nog niet getroffen en dat is sneu, want Dropje verdient echt iemand die haar stoere karakter wel kan waarderen!
Met andere katten heeft Dropje geen klik. Een plek waar ze het rijk alleen heeft, en buiten een frisse neus kan halen, is het beste voor haar.
En wat betreft het geen eer aandoen van haar naam: Dropje is iets te zwaar en moet nog wat pondjes kwijt. Wij houden uiteraard haar voeding in de gaten, maar zien natuurlijk het liefst dat Dropje verder gaat afslanken bij haar nieuwe baas. Een baas die haar eigenzinnigheid kan waarderen, want dat verdient deze bijzondere dame!

 

Naam: Dropje Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 5,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Feestbeest

Terug naar het overzicht