Elmo (Gereserveerd)

Wat een lieverd is Elmo! Want hoewel hij nog wat afwachtend is en we niets van zijn achtergrond weten, was al snel duidelijk dat Elmo een hele lieve kater is. Hij kwam als vondeling bij ons binnen, Elmo liep al langere tijd buiten rond en leek geen eigenaar (meer) te hebben. Nadat hij bij ons werd binnengebracht, is ook niemand Elmo meer komen ophalen. Wij gaan nu dus op zoek naar een nieuw thuis voor deze leuke jongen, die ongeveer acht jaar oud moet zijn.
Elmo is erg lief, maar zoekt je (nog) niet direct op als je zijn kamer binnenkomt. Hij is wat afwachtend en trekt zich graag terug op een rustige plek, maar dat kan ook te maken hebben met de andere katten in zijn kamer. Elmo lijkt het iets te druk te vinden en hij is een beetje wantrouwig richting de andere katten. Of je Elmo dus een plezier doet met een soortgenoot in huis? Waarschijnlijk niet, dus de voorkeur gaat uit naar een plek waar Elmo het rijk alleen heeft. Een rustige plek met een tuin, want Elmo is het buitenleven gewend.
Zoek je een lief en aanhankelijk huisgenootje dat voor gezelligheid zorgt? En vind je het ook prima als diezelfde huisgenoot af en toe graag zijn eigen gang gaat? Dan past Elmo misschien wel heel goed bij jou!

 

Naam: Elmo Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 8 jaar Moet naar buiten: Waarschijnlijk wel
Kan bij katten: Matig Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Kameraad

Terug naar het overzicht