Frost

Deze lieve en vrolijke snoet is van de drie jaar oude Frost en we stellen hem heel graag aan je voor! Frost is een kruising met een berghond en dan kun je wel raden dat hij niet bepaald een kleine kerel is… Met Frost haal je dus ‘veel hond’ in huis, maar ook veel liefde, want lief is Frost zeker! Hij is een enorme knuffelbeer en er zit geen greintje kwaad in deze vrolijke frans die je enthousiast begroet, ook als je voor de eerste keer met hem kennismaakt.
Toen hij bij ons binnenkwam was Frost bang voor de meest normale dingen zoals een balletje of een bureaustoel. We hebben hem direct laten wennen aan al die dingen die voor andere honden heel gewoon zijn en Frost geleerd niet meer zo bang te zijn. Dat heeft resultaat gehad, want inmiddels zien we een vrolijke hond die af en toe nog wat schrikkerig is, maar zeker niet meer zo erg als maanden geleden. Daarnaast trainen we het netjes meelopen aan de lijn want Frost kan flink trekken, zeker als hij een soortgenoot tegenkomt. Gelukkig boekt Frost al enorm veel vooruitgang, maar zijn nieuwe baas moet zich wel realiseren dat er zeker nog tijd gaat zitten in het trainen van Frost. Niet alleen als het gaat om het contact met andere honden, maar ook het verder vertrouwd maken met zaken die voor ons normaal zijn, maar waar Frost van kan schrikken (of die hij spannend vindt zoals een autorit), blijft een aandachtspunt. We zoeken voor Frost dan ook echt een ervaren en consequent persoon, maar wie tijd en aandacht in deze knuffelbeer steekt, krijgt daar een geweldig maatje voor terug! En hoe mooi is het om samen dit proces verder te doorlopen en direct een vertrouwensband, een band voor het leven, op te bouwen met Frost?

Denk jij dat Frost bij jou past? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Frost Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Reu Gecastreerd: Ja
Ras: Kruising berghond Kan alleen thuis zijn: Ja
Leeftijd: 3 jaar Kan in de auto: Matig
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Kan trekken
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht