Gentle

Hij kan uit enthousiasme soms wat lomp uit de hoek komen, maar Gentle doet zijn naam toch echt eer aan! Deze lieve stafford is ruim twee jaar oud en zijn karakter is in het kort te omschrijven als vriendelijk, vrolijk en enorm enthousiast. Gentle is echt het type ‘blij ei’, maar wel een enorm drukke! Hij is lekker aanwezig in huis en zorgt daarmee voor veel gezelligheid, maar Gentle barst ook van de energie, dus verwacht als toekomstige baas geen rustig huisgenootje. Houd je wel van wat onstuimigheid en heb je een grote (omheinde) tuin waarin Gentle zich kan uitleven, dan maakt hij graag kennis met je. En na een kennismaking ben je verkocht, want Gentle is niet alleen een vrolijke frans, hij is ook goed opgevoed; Gentle beheerst de commando’s prima en kan mee als je een ritje met de auto maakt. Aan de lijn kan Gentle soms trekken, maar hij is heel goed te corrigeren en stiekem vindt hij het eigenlijk wel fijn als je hem een opdracht geeft, want Gentle werkt graag voor zijn baas en vindt het daarnaast ook heel leuk om dingen met je te ondernemen!
Het alleen thuis blijven is voor Gentle in principe ook geen probleem, maar omdat hij bij zijn vorige eigenaar niet zoveel alleen thuis hoefde te blijven, zal dit wel langzaamaan opgebouwd moeten worden. Het liefst gaat Gentle gewoon gezellig met je op pad, dus we zoeken een baas die veel tijd aan hem kan besteden. Richting andere honden reageert Gentle over het algemeen wisselend als hij ze tegenkomt, we geven de voorkeur aan een plek waar Gentle het enige huisdier is.
Belangrijk om nog te melden is dat Gentle enige tijd geleden een breuk heeft gehad in zijn rechterachterpoot. Door deze breuk is zijn heupkop verwijderd en is zijn rechterachterpoot iets korter dan zijn linker. Soms sleept Gentle daardoor wat met zijn tenen en kan hij een beetje mank lopen, maar gelukkig heeft Gentle hier verder geen last van en heeft hij een goede bespiering die dit overneemt.
Heb jij een fijn thuis voor dit blije ei en kun je Gentle veel aandacht geven? Neem dan contact met ons op en maak je klaar voor een vrolijke en onstuimige kennismaking!

 

Naam: Gentle Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Reu Gecastreerd: Ja
Ras: Amerikaanse Staffordshireterriër Kan alleen thuis zijn: Ja (opbouwen)
Leeftijd: 2,5 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Onbekend Gedrag aan de lijn: Goed, kan trekken
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht