Gingy (Gereserveerd)

Ze is leuk en dat weet ze! Onze Gingy is een hele gezellige en aanhankelijke dame die altijd daar is waar jij bent. Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling!
Gingy kwam als vondeling bij ons binnen en helaas heeft zich daarna geen eigenaar meer voor Gingy gemeld. De leeftijd van deze mooie Maine Coon kruising is geschat op twee jaar en ondanks dat er niets van de achtergrond van Gingy bekend is, hebben we haar door haar uitgesproken karakter snel leren kennen. Gingy is een lieve en ondernemende dame die dol is op aandacht en die graag opeist. Andere katten sneeuwen een beetje onder in haar gezelschap en daarnaast kan Gingy af en toe best dominant uit de hoek komen, dus we zoeken een plek waar Gingy het rijk alleen heeft. Een plek waar ze veel aandacht krijgt, want dat is belangrijk voor haar, en waar ze buiten op avontuur kan, want dat vindt Gingy ook heerlijk.
Voor haar nieuwe baas is het daarnaast goed om te weten dat de knieschijven van Gingy aan beide achterpoten wat los zitten. Op dit moment heeft ze daar geen last van, maar dat kan in de toekomst veranderen en dan heeft Gingy wellicht een behandeling nodig aan één achterpoot of zelfs aan beiden. Dat is echter niet zeker en misschien kan Gingy gewoon altijd vrolijk rond blijven rennen en springen, laten we dat hopen!
Heb jij een gezellig thuis met een tuin voor deze dame? Laat het ons weten!

 

Naam: Gingy Kan bij kinderen: Ja
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Onbekend
Ras: Maine Coon (kruising) Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 2 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Matig Speciale zorg: Patella luxatie (1e graad)
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Feestbeest

Terug naar het overzicht