Guusje (Gereserveerd)

Dit lieve snoetje is van de twee jaar oude Guusje. Voordat ze bij ons terechtkwam, had Guusje een heel ander leven. Samen met Keesje, Noah en een tiental andere katten leefde Guusje op een camping. Deze situatie was natuurlijk niet ideaal en daarom werd er een vangactie georganiseerd, waarbij vrijwel alle katten konden worden gevangen.
Guusje, Noah en Keesje bleken gelukkig (nog) niet te zijn verwilderd, voor hen kan er een fijn thuis worden gezocht. De dames zijn echter nog wel erg schuw. Ze voelen zich weliswaar steeds meer op hun gemak, maar als je Guusje en haar kamergenootjes benadert vinden ze dat nog erg spannend. Guusje is wel nieuwsgierig en ze vindt je ook interessant als je iets lekkers hebt! We denken dan ook dat Guusje zeker kan uitgroeien tot een sociale poes, maar dat vraagt wel wat geduld en aandacht van haar toekomstige baas. De aanwezigheid van een andere kat kan Guusje heel erg helpen en we willen haar dan ook graag met of bij minimaal één soortgenoot plaatsen. Guusje kan eventueel ook samen met Keesje en/of Noah geadopteerd worden!
Niet alleen de aanwezigheid van een andere kat is belangrijk, ook moet je als baas accepteren dat Guusje tijd nodig zal hebben om te wennen en zich op haar gemak te voelen. Guusje is weinig gewend en is nog niet helemaal overtuigd van het feit dat mensen het beste met haar voor hebben. Aan jou de taak om dit mooie meisje zelfvertrouwen te geven!

 

Naam: Guusje Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Nog niet
Leeftijd: 2 jaar Moet naar buiten: Onbekend
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht