Iago en Aladdin (Gereserveerd)

Iago (links op de foto) en Aladdin (rechts) zijn twee lieve, maar ook hele knappe konijntjes van bijna twee maanden oud. Het duo is in de opvang geboren, hun moeder Yasmine bleek bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit dit nestje, maar ook uit de vele andere nestjes die we de afgelopen tijd hadden, zijn aan elkaar gekoppeld. Op dit moment hebben we dan ook een aantal leuke setjes die een fijn thuis zoeken en voedster Aladdin en rammetje Iago zijn een van hen.
Ze zijn beiden Angora kruisingen, dus hun vacht heeft veel verzorging nodig! Minimaal eens per week moeten Iago en Aladdin geborsteld worden en een keer in de maximaal twee maanden moet hun vacht worden getrimd. Uiteraard kunnen we je hier uitgebreid over informeren en we verkopen ook geschikte borstels.
De mooie vacht van Iago en Aladdin kan ook beter niet nat worden, dan gaan de haren veel sneller klitten. Let daar dus op als je het duo buiten laat wonen, hun verblijf moet dan overdekt zijn. Uiteraard kunnen Iago en Aladdin ook binnenshuis leven.

Alle jonge koppeltjes worden (uiteraard) per twee geplaatst en kosten € 30,00 per stuk. Na plaatsing zullen de konijnen eerst naast elkaar moeten wonen in plaats van bij elkaar, want Iago en Aladdin zijn bijna vruchtbaar. Vanaf vier tot vijf maanden oud moeten de rammen gecastreerd worden. Dit kan voor een gereduceerd tarief bij onze dierenarts, De Hitsert in Zuid-Beijerland. Je kunt hiervoor bij ons (vooraf) een doorverwijzing halen.

 

Naam: Iago en Aladdin Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Ram en voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kruising Angora Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 2 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht