Keesje (Gereserveerd)

Mooie Keesje is samen met Guusje en Noah bij ons terechtgekomen. Alle dames zwierven rond op een camping en konden gelukkig worden gevangen. Ze hoeven nu niet meer te bedelen om eten en buiten te slapen, maar wonen gezellig samen in een van onze kamers. Keesje is nu ongeveer anderhalf jaar oud.
Je merkt wel dat deze poezen nog niet veel menselijk contact hebben gehad. Ze zijn nog vrij schuw en schrikachtig, al zien we gelukkig ook zeker vooruitgang in hun gedrag! Soms is Keesje zelfs al voorzichtig te aaien, ze voelt zich steeds iets meer op haar gemak in het bijzijn van mensen. Maar de toekomstige baas van Keesje zal er wel rekening mee moeten houden dat ze veel tijd nodig zal hebben om te wennen. Het zal even duren voordat Keesje zich helemaal op haar gemak zal voelen bij je.
In de opvang heeft Keesje veel steun aan haar kamergenoten. Ze is heel sociaal richting andere katten en daarom willen we dat Keesje bij minimaal één soortgenoot terechtkomt. Uiteraard is het ook mogelijk om haar samen met Noah en/of Guusje te adopteren. Daarnaast is het belangrijk dat Keesje in een niet al te drukke omgeving terechtkomt. Of ze op een gegeven moment weer naar buiten zou willen, is (nog) niet duidelijk. Als Keesje daar behoefte aan krijgt, is een afgeschermde tuin de beste optie voor haar. Heb jij een fijne en rustige plek voor Keesje waar ze de tijd krijgt om te wennen?

 

Naam: Keesje Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Redelijk
Leeftijd: 1,5 jaar Moet naar buiten: Onbekend
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Spion

Terug naar het overzicht