Kent

Deze leuke jongedame zoekt een thuis! Al een tijdje inmiddels, want Kent is met haar broertjes en zusjes op 3 april 2022 bij ons geboren… Hun moeder kwam als vondeling bij ons binnen en beviel al snel na binnenkomst van maar liefst zeven kleintjes. De meeste konijntjes uit dit nest zijn inmiddels geadopteerd, alleen Kent en twee zusjes hebben nog steeds geen plekje gevonden.
Kent is uitgegroeid tot een flinke dame die een beetje verlegen is en het soms nog spannend vindt als je haar benadert en aait, maar ze heeft een lief karakter. Kent is vrij rustig, al weten we natuurlijk niet of en hoe ze zal veranderen als ze een maatje heeft. Wie weet kruipt ze dan meer uit haar schulp!

Wil je Kent laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’: je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Kent Gesteriliseerd: Nee
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kortharig Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 1,81 kg Extra: Kent is preventief behandeld tegen EC

Terug naar het overzicht