Kiwi

Kiwi is een lief, maar ook heel knap meisje van twee maanden oud. Ze is in de opvang geboren, de moeder van Kiwi, Appeltje, bleek bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit dit nestje, maar ook uit de vele andere nestjes die we de afgelopen tijd hadden, zijn aan elkaar gekoppeld. Daarnaast zijn er een paar voedsters overgebleven, waaronder Kiwi, voor wie we op zoek gaan naar een leuke ram.
Kiwi is een Angora kruising, dus haar vacht heeft veel verzorging nodig! Minimaal eens per week moet Kiwi geborsteld worden en een keer in de maximaal twee maanden moet haar vacht worden getrimd. Uiteraard kunnen we je hier uitgebreid over informeren en we verkopen ook geschikte borstels.
De mooie vacht van Kiwi kan ook beter niet nat worden, dan gaan haar haren veel sneller klitten. Let daar dus op als je Kiwi buiten laat wonen, haar verblijf moet dan overdekt zijn. Uiteraard kunnen Kiwi en haar toekomstige vriendje ook binnenshuis leven.

Alle jonge voedstertjes kosten € 30,00 per stuk en worden bij voorkeur bij een jong rammetje geplaatst. Na plaatsing zullen de konijnen eerst naast elkaar moeten wonen in plaats van bij elkaar, want Kiwi is natuurlijk bijna vruchtbaar. Heb je voldoende ruimte voor Kiwi en heb je een maatje voor haar? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Kiwi Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kruising Angora Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 2 maanden Speciale zorg: De vacht heeft veel verzorging nodig

Terug naar het overzicht