Komkommer en Loofje (Gereserveerd)

Komkommer en Loofje zijn twee lieve, maar ook hele knappe konijntjes van ruim maanden oud. Het duo is in de opvang geboren, hun moeder Pioen bleek bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit dit nestje zijn aan elkaar gekoppeld. Op dit moment hebben we dan ook een aantal leuke setjes die een fijn thuis zoeken en rammetje Loofje en voedster Komkommer zijn een van hen.
Komkommer heeft een langharige vacht die regelmatig verzorging nodig heeft. Minimaal eens per week moet Komkommer geborsteld worden en een keer in de maximaal twee maanden moet haar vacht worden getrimd. Uiteraard kunnen we je hier uitgebreid over informeren en we verkopen ook geschikte borstels.
De mooie vacht van Komkommer kan ook beter niet nat worden, dan gaan de haren veel sneller klitten. Let daar dus op als je het duo buiten laat wonen, hun verblijf moet dan overdekt zijn. Uiteraard kunnen Komkommer en Loofje ook binnenshuis leven.

Alle jonge koppeltjes worden (uiteraard) per twee geplaatst en kosten € 30,00 per stuk. Na plaatsing zullen de konijnen eerst naast elkaar moeten wonen in plaats van bij elkaar, want Komkommer en Loofje zijn bijna vruchtbaar. Vanaf vier tot vijf maanden oud moeten de rammen gecastreerd worden. Dit kan voor een gereduceerd tarief bij onze dierenarts, De Hitsert in Zuid-Beijerland. Je kunt hiervoor bij ons (vooraf) een doorverwijzing halen.

 

Naam: Komkommer en Loofje Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Voedster en ram Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kruising Angora Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 2 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht