Leeds

Een bijzondere naam voor dit leuke meisje: Leeds is net als haar broertjes en zusjes vernoemd naar Engelse plaatsnamen! Als je meerdere nestjes per jaar mag opvangen, moet je natuurlijk wel origineel blijven….
De mama van Leeds werd achtergelaten in een bos en bleek bij binnenkomst in onze opvang zwanger te zijn, ze beviel van maar liefst zeven kleintjes! Een jaar later zijn de meesten van hen inmiddels geadopteerd, maar Leeds en twee zusjes hebben helaas nog steeds geen thuis én maatje gevonden. Heel sneu, want het zijn alle drie leuke dames! Leeds is wel een verlegen konijn, ze vindt het ook nog spannend als je haar benadert. Een rustige plek is dus het beste voor haar en daar hoort natuurlijk een vriendje bij, want daar is Leeds na een jaar best wel aan toe.

Wil je Leeds laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Leeds Gesteriliseerd: Nee
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kortharig Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 2,45 kg Extra: Leeds is preventief behandeld tegen EC

Terug naar het overzicht