Lieve

Hoe mooi is het als je de naam Lieve hebt gekregen en die naam eer aandoet! Lieve is ook écht een lieverd. Als vondeling bij ons binnengekomen, maar zeker niet mensenschuw, dus Lieve heeft wellicht ooit een eigenaar gehad. Haar leeftijd is geschat op drie jaar.
Bij binnenkomst bleek Lieve zwanger te zijn en op 21 april beviel ze van maar liefst acht kittens! Ook tijdens het verzorgen van haar kleintjes kwam het lieve karakter van Lieve naar boven, want ze bleek echt een geweldige mama te zijn. In het gastgezin, waar Lieve nog steeds woont, zijn ze dan ook dol op hun opvangpoes die ze hebben leren kennen als een rustige en aanhankelijke dame die graag bij je komt liggen. Echt een fijn huisgenootje!
Nu de kittens groot genoeg zijn en geadopteerd kunnen worden, is het ook de beurt aan Lieve om te verhuizen. Eind augustus staat er voor haar nog wel een gebitssanering op de planning (uiteraard op onze kosten), maar het zou sneu zijn als Lieve daarop moet wachten en pas na haar behandeling geadopteerd kan worden. Hoe eerder ze kan verhuizen, hoe beter! Voor Lieve wordt een thuis gezocht waar ze na gewenning naar buiten kan, want dat is ze gewend. Soortgenoten zijn geen probleem en we verwachten dat iets oudere kinderen dat ook niet zullen zijn. Wie heeft er een rustige en fijne plek voor lieve Lieve?

 

Naam: Lieve Kan bij kinderen: Vanaf 8 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 3 jaar Moet naar buiten: Ja (na gewenning)
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht