Logan

Dit lieve snoetje is van Logan, een hele leuke ram van ongeveer zes maanden oud. Een jong ventje dus, voor wie we ook een jongedame zoeken.
Logan kwam als vondeling bij ons binnen, maar we weten wel dat zijn eigenaar hem, en een andere ram, niet meer terug wilde. Wij gaan voor Logan dus op zoek naar een baas die hem wél waardeert en dat is in het geval van Logan niet moeilijk, want wát een leuk konijn is hij! Heel nieuwsgierig en ondernemend en geaaid worden laat Logan (vaak) ook prima toe. Deze knappe hangoor is onlangs gecastreerd en kan vanaf begin maart aan een jonge voedster, niet ouder dan één jaar, worden gekoppeld!

Wil je Logan laten kennismaken met jouw voedster? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Logan kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Logan Gecastreerd: Ja
Geslacht: Ram Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 6 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 1,78 kg

Terug naar het overzicht