Luna (Gereserveerd)

Deze heerlijke snoet is van Luna, een hele lieve kruising van negen jaar oud. Een senior dus, maar dat merk je zeker niet als je met Luna op stap gaat. Ze vindt het bijvoorbeeld heerlijk om een wandeling met haar baas te maken en dat kan ze lang volhouden!
Eigenlijk kunnen we over Luna vrij kort zijn: ze is gewoon een hele lieve en aanhankelijke dame die graag met je knuffelt. Het feit dat Luna nu op zoek is naar een nieuwe baas, heeft dan ook niets met Luna zelf te maken. Haar eigenaar overleed onlangs en de persoon die voor haar zou gaan zorgen, kon Luna niet bieden wat ze nodig heeft. Vandaar dat wij nu op zoek mogen naar een nieuw thuis voor Luna, maar dat moet met haar fijne karakter geen probleem zijn.
Luna is heel zachtaardig. Niet alleen richting mensen, maar ook in haar benadering naar andere honden. Die vindt ze leuk en als Luna een soortgenoot tegenkomt tijdens een wandeling wil ze er graag op af. Ze kan dan aan de riem trekken, terwijl Luna over het algemeen eigenlijk altijd netjes naast je loopt. Verder kent Luna de basiscommando’s, kan ze even alleen thuis blijven en vindt ze een autorit ook geen probleem. Gewoon een heerlijk ongecompliceerde hond die het verdient om nog een paar fijne jaren door te brengen bij haar nieuwe baas. Wie kan Luna een rustig en gezellig thuis bieden waar ze haar oude dag mag gaan doorbrengen?

 

Naam: Luna Kan bij kinderen: Vanaf 8 jaar
Geslacht: Teef Geneutraliseerd: Nee
Ras: Kruising groot Kan alleen thuis zijn: Ja
Leeftijd: 9 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Ja Gedrag aan de lijn: Goed, kan trekken
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht