Maomi

Kijk nou, wat een knappe dame! En wat een bijzondere naam ook. Niet alleen haar naam is bijzonder trouwens, dat is Maomi zelf ook wel. Een eerste ontmoeting verloopt namelijk meestal niet heel gezellig. Maomi laat dan eigenlijk altijd meteen haar pittige kant zien. Weet je meteen met wie je te maken hebt! En dat is Maomi, een dame die de kaas niet van haar brood laat eten. Ze is iets te vroeg bij haar moeder weggehaald en misschien is dat een van de redenen waarom Maomi nu haar grenzen niet altijd (goed) kent. Tegelijkertijd is Maomi, als ze een goede klik met je heeft, ook een poes die aandacht nodig heeft en aanhankelijk kan zijn. Die bij je komt liggen en dan geaaid wil worden. Ze heeft ‘het’ dus zeker in zich, maar niet bij iedereen en ook niet meteen. Als je kennismaakt met Maomi moet je dus voorbereid zijn op een snauw en een tik, maar daar kan na gewenning zeker verandering in komen. Neemt natuurlijk niet weg dat Maomi een dame met karakter is én blijft, dus als je visite over de vloer krijgt of een bezoek aan de dierenarts brengt, zal Maomi haar pittige aard zeker weer even laten zien.
Andere dieren zijn geen goede match, dus we zoeken voor Maomi een plek waar ze het rijk alleen heeft. Het moet ook een plek zijn waar ze naar buiten kan. Die mogelijkheid had Maomi niet bij haar vorige baas, maar we denken dat dit haar wel goed zal doen.
Heb jij een rustig thuis met tuin en ‘durf’ jij het aan om kennis te maken met deze leuke dame? Dan ben je net zo bijzonder als Maomi zelf!

 

Naam: Maomi Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 3,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Pittig karakter
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht