Marshmallow

Dit is onze leuke Marshmallow van anderhalf jaar oud, die haar vriendje heeft verloren en echt het gezelschap van een ander konijn mist. We hopen dus dat er snel iemand een nieuw maatje voor haar heeft!
Marshmallow is een heel vrolijk, nieuwsgierig en ondernemend meisje. Ze vindt het fijn om op onderzoek uit te gaan en doet dat nu in haar (ruime) verblijf, maar als je zo ondernemend bent als Marshmallow heb je natuurlijk veel meer ruimte nodig. Ze woonde bij haar vorige baas binnenshuis maar kan in haar nieuwe thuis ook buiten wonen, al moet dat natuurlijk voorzichtig opgebouwd worden, Marshmallow heeft immers nog geen ‘buitenvacht’. Voldoende ruimte is sowieso een must voor haar!

Wil je Marshmallow laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Marshmallow kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Marshmallow Gesteriliseerd: Nee
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Huisvesting: Binnenshuis of buitenshuis
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 2,73 kg Extra: Marshmallow is preventief behandeld tegen EC

Terug naar het overzicht