Onze medewerkers

Voor de dagelijkse gang van zaken in De Dierenstee is een team van vier medewerkers verantwoordelijk. Zij worden bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers en stagiaires, die voor ons onmisbaar zijn tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Gezamenlijk doen we elke dag ons uiterste best om het verblijf van onze (pension-)dieren in De Dierenstee zo aangenaam mogelijk te maken!

 

Jeroen (Manager)

Jeroen is opgegroeid tussen de honden en de katten. Zijn ouders werken al vanaf zijn geboorte in de dierenwereld en heeft in het familiebedrijf acht jaar ervaring opgedaan. Hij is sinds 1 november 2015 werkzaam als manager van De Dierenstee. Hij geeft leiding aan de personeelsleden en ondersteunt waar nodig de vrijwilligers en stagiaires. Hij zorgt dat de bedrijfsvoering op orde is en onderhoudt de contacten met leveranciers, gemeenten en andere dierenhulporganisaties. Daarnaast informeert hij het bestuur van Stichting Dierenbelang Hoeksche Waard over de dagelijkse gang van zaken binnen de opvang. Hij is nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de stichting en adviseert het bestuur bij beslissingen die gemaakt moeten worden. Jeroen geniet iedere dag weer van de diversiteit die het werk met zich meebrengt.

 

Suzanne (Medewerker Beheer)

Suzanne heeft een achtergrond in de ondersteuning en herplaatsing van honden uit het buitenland. Via de stichting waar zij vrijwilligerswerk voor deed, kwam zij voor de opleiding Besluit Houders van Dieren als stagiaire bij ons terecht. Het opvangwerk beviel haar zo goed dat ze de overstap van de stichting naar ons toe maakte. Suzanne was onze rots in de branding als er invalwerk nodig was. Sinds 2019 is zij echter met de andere medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren, ze voorziet de klanten van informatie en matcht de dieren met de juiste nieuwe baas. Naast deze taken zet zij zich in om alle binnengekomen (gekregen) goederen te sorteren en aan te bieden via Marktplaats. Hiermee verwerven we weer extra inkomsten voor de dieren.

 

Lucinda (Medewerker Beheer)

Lucinda is al jaren in De Dierenstee te vinden. Eerst als vrijwilligster en later na een carrière switch als invallend beheerster en vaste assistent bij de dierenartscontroles op woensdagmorgen. Daarnaast werkt zij al jaren als assistente bij de Anicura Spoed- en Verwijskliniek in Dordrecht. Toen er in 2017 een vacature vrijkwam was voor ons én Lucinda ook maar één logische stap mogelijk. Zij zou deze functie gaan vervullen. Samen met de andere medewerkers is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren. Hierbij stuurt ze de vrijwilligers en stagiaires aan en steekt indien nodig zelf de handen uit de mouwen. Naast de dagelijkse verzorging staat Lucinda de klanten te woord, onderhoudt ze contacten met de dierenarts en probeert ze voor elk dier de juiste baas te vinden.