Meloen, Druifje en Kersje (Gereserveerd)

Meloen, Druifje en Kersje zijn drie lieve, maar ook hele knappe meisjes van twee maanden oud. Ze zijn in de opvang geboren, de moeder van het drietal, Appeltje, bleek bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit dit nestje, maar ook uit de vele andere nestjes die we de afgelopen tijd hadden, zijn aan elkaar gekoppeld. Daarnaast zijn er een paar voedsters overgebleven, waaronder Meloen, Druifje en Kersje, voor wie we afzonderlijk op zoek gaan naar een leuke ram.
De drie dames zijn nu al flink en zeer waarschijnlijk een kruising met een Vlaamse of Duitse Reus. Ze zullen dus groter worden dan gemiddeld en hebben daarom een flink verblijf nodig met veel bewegingsruimte eromheen!

Alle jonge voedstertjes kosten € 30,00 per stuk en worden bij voorkeur bij een jong rammetje geplaatst. Na plaatsing zullen de konijnen eerst naast elkaar moeten wonen in plaats van bij elkaar, want Meloen, Druifje en Kersje zijn natuurlijk bijna vruchtbaar. Heb je voldoende ruimte voor een van deze dames en heb je een jong rammetje die je wilt koppelen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Meloen, Druifje en Kersje Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: Voedsters Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kruising Reus Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 2 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht