Moos

We hebben er weer één: een Onweerstaanbaar Oudje! Want als je zestien jaar bent, mag je je met recht een ‘oudje’ noemen en met dat onweerstaanbare zit het bij Moos ook wel goed. Het ligt dan ook zéker niet aan Moos zelf dat ze op haar oude dag op zoek is naar een nieuw thuis. Haar eigenaar overleed onlangs en daarom woont deze knappe schildpadpoes nu bij ons. Klaar om te verhuizen!
Moos is een leuke en aanhankelijke poes die van aandacht houdt, maar daarnaast ook af en toe lekker haar eigen gang wil gaan. Prima toch? Wel een gezellige huisgenoot, maar niet één die de hele dag achter je aanloopt. Overigens is Moos een hele leuke dame, maar…. ze laat de kaas niet van haar brood eten. Zoals veel schildpadpoezen kan Moos je zeker wel duidelijk maken waar het op staat! Dat uitgesproken karakter maakt Moos echt een geweldige poes die we heel snel een nieuw thuis gunnen. Een thuis zonder andere katten overigens, want daar heeft Moos echt een hekel aan. Verder is een tuin een must, want ook op haar oude dag gaat Moos nog graag naar buiten.
Passend bij haar leeftijd is bij Moos staar geconstateerd, maar verder is ze nog in goede gezondheid. Natuurlijk weten we niet hoelang Moos en haar nieuwe baas nog van elkaar mogen genieten, maar we hopen uiteraard dat zo lang mogelijk!

 

Naam: Moos Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 16 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: Kameraad

Terug naar het overzicht