Neeltje

Knappe Neeltje is een van de vele moederpoezen die we de afgelopen maanden hebben opgevangen. Helaas is Neeltje ook een van de vele vondelingetjes waar zich geen eigenaar meer voor meldt. Dus nu haar kittens zijn geplaatst en Neeltje is gesteriliseerd, mag ook zij op zoek naar een fijn (nieuw) thuis. De leeftijd van Neeltje is geschat op een jaar, ze is dus heel jong mama geworden…
Neeltje hebben we tot nu toe leren kennen als een enorm leuke en lieve poes! Wel een die duidelijk weet wat ze wil, maar dat maakt Neeltje extra leuk. Ze is de perfecte huisgenoot voor iemand die een maatje zoekt, maar het ook niet erg vindt als Neeltje even haar eigen gang wil gaan. Dan gaat ze bijvoorbeeld buiten een ommetje maken, maar eenmaal thuis vindt Neel het ook weer heel fijn om aandacht van haar baas te krijgen.
Neeltje gaat redelijk om met de andere katten in haar kamer, maar soms kan ze ook fel uit de hoek komen. Ook in de omgang met soortgenoten lijkt Neeltje het liefst haar eigen gang te gaan, dus wellicht is een thuis zonder andere dieren de beste optie voor Neeltje. Alle aandacht is dan alleen voor Neeltje en dat gaat ze geweldig vinden!

 

Naam: Neeltje Kan bij kinderen: Vanaf 6 jaar
Geslacht: Poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 1 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Redelijk Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Kameraad

Terug naar het overzicht