Newton

Newton is een leuke ram die als vondeling bij ons is binnengekomen, zijn leeftijd is geschat op drie jaar. Helaas heeft zich nooit meer een eigenaar voor Newton gemeld, dus mogen wij op zoek naar een nieuw baasje voor deze lieve kerel. Newton is lekker ondernemend, maar zeker niet wild, en daarnaast redelijk handtam. Soms schrikt Newton wel van harde geluiden of onverwachte bewegingen en aaien vindt hij soms nog spannend, maar wie weet wat Newton heeft meegemaakt voordat hij werd gevonden…
We zoeken voor deze leuke vent een net zo leuke dame, maar zij moet wel gesteriliseerd zijn. We weten, ondanks uitgebreid onderzoek, namelijk niet helemaal zeker of Newton gecastreerd is. Voor de zekerheid wordt hij daarom alleen gekoppeld aan een gesteriliseerde voedster.

Wil je Newton laten kennismaken met jouw voedster? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Newton kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Newton Gecastreerd: Vermoedelijk wel
Geslacht: Ram Geschikt voor kinderen: Ja
Rasgroep: Kortharig Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 3 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 1,76 kg Extra: Zoekt een gesteriliseerde voedster

Terug naar het overzicht